Aanbod

KOM BIJ DE BRON ZIEN EN LEREN HOE DE METHODE WERKT

De Opleiding

De Opleiding

Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Innerlijke Familie Drijfverentest

Innerlijke Familie Drijfverentest

Het pad van de Warrior

Het pad van de Warrior

Het Schildenregister

Het Schildenregister

ONS TEAM

Pasfoto
MARY VERMEULEN

Mary is manager opleidingen en docent: zij geeft een deel van level 1, heel level 2 en level 4b (de specialisatie relatiecoaching). Verder kijkt ze achter de schermen met alle opleidingen en trainingen mee.

Pasfoto
MARINA WAKKER

Dankzij Marina kun je de Innerlijke Familie Drijfverentest gebruiken om jouw cliënten en medewerkers nog beter te begrijpen en te begeleiden. Ook kun je bij haar de training Zicht op jezelf volgen, of jouw eigen IFD met haar bespreken als Cadeau voor jezelf. In haar coachpraktijk combineert zij de innerlijke familie met onder meer sensorimotor psychotherapie en EMDR.

ANDRÉ VAN NIEUWENHUIZEN

André is vaste gastdocent bij level 4c (specialisatie Werken met groepen) van de opleiding en verbindt hier organisatiepsychologie met het schildenmodel.

JANNEKE VAN OLPHEN

Janneke is al jaren zeer succesvol met de innerlijke familie voor ouders en geeft vanaf 2018 samen met Arienne de opleiding Hooggevoelig & Strong-willed specialist: een maatwerkvariant van level 1 tm 4a voor professionals die ook met ouders van hooggevoelige en/of strong-willed kinderen willen werken met de innerlijke familie.

Anneke Mijnhardt
ANNEKE MIJNHARDT

Anneke is vanaf het eerste uur betrokken bij de ontwikkeling en groei van De Schilden van je Innerlijke Familie. In haar werk als arbeids- en gezondheidspsycholoog combineert zij de innerlijke familie met ingrediënten als mindfulness & zelfcompassie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Energy Control Methode (ECM). Zij ziet het schildenmodel als een zeer waardevol regiemodel waarmee cliënten en deelnemers leren (meer) regie te nemen over hun leven, gezondheid en loopbaan(keuzes). Hierbij heeft het ontwikkelen van het innerlijke vrouw schild en de relatie tussen de innerlijke vrouw en het innerlijk meisje haar speciale aandacht en expertise.

Pasfoto
NICKY SMOUT

Nicky is expert in hechting en trauma, zij werkt als lichaamsgericht therapeut en docent aan haar eigen HBO opleiding voor biodynamische therapie. Zij brengt in de Verdiepingsdagen haar kennis en kunde in.

Pasfoto
JOAN POS

Joan is psycholoog en lichaamsgericht therapeut en helpt Arienne de brug te slaan tussen psychologie en lichaamsgericht werken. Samen met Nicky en Arienne geeft zij de Verdiepingsdagen Innerlijke Familiedynamiek & hechting.

Pasfoto Stella de Jager
STELLA DE JAGER

Stella is de uitgever van alle Innerlijke Familie boeken via haar uitgeverij S2 Uitgevers. Dankzij haar creatieve brein is de Innerlijke Familie uitgegroeid van kleine opleiding naar een grote community.

Pasfoto
ARIENNE KLIJN

Arienne is grondlegger van de methode en is eindverantwoordelijk voor het gehele aanbod. Na ruim 11 jaar werken met haar methode is ze nog iedere dag dankbaar voor de inspiratie en geniet ze van wat de methode aan zoveel mensen geeft.

Marissa
MARISSA REGTER

Marissa is onze steun en toeverlaat. Je kunt bij haar terecht voor alle praktische vragen over je aanmelding, factuur en voor IFD test-afnames. Als je iets met de Innerlijke Familie doet leer je haar zeker kennen!