Training: Een cadeau voor jezelf

WAAROM DIT CADEAU AAN JEZELF DOEN?

Als coach, trainer of adviseur herken je vast het volgende:

 

  • Geef jij altijd veel aan anderen en sta je minder vaak stil bij jezelf?
  • Ben je toe aan een gesprek wat echt over jou mag gaan maar vraag of neem je daar eigenlijk te weinig ruimte voor?
  • Mag het nu eens echt over jou gaan? Over waar het voor jou in essentie om gaat?
  • Wil je graag weer eens in de spiegel kijken, dieper naar binnen kijken en wil je wel eens een nieuwe methode inzetten die je daarbij helpt?

 

Vind je de Schilden van je Innerlijke Familie interessant en wil je daarmee kennismaken op een persoonlijke manier in een 1 op 1 gesprek? Dan is het tijd jezelf een cadeau te geven: een gesprek waarin jij centraal staat en waarin je meteen kennismaakt met de kracht van de Innerlijke Familie methode.

WAT IS HET?

Maak de Innerlijke Familie Drijfverentest (IFD) en bespreek deze met Marina Wakker: degene die met Arienne Klijn aan de wieg stond van deze test. Marina is coach en psycholoog met jarenlange ervaring en een passie om mensen te helpen hun eigen weg te (her)ontdekken.

 

Alles wat voor jou werkelijk belangrijk is komt naar boven uit de IFD. Samen met Marina kijk je in deze spiegel, die jouw mooiste kanten laat zien: waar jij voor wilt gaan, waar jouw interesse ligt. Op een dieper niveau kijkt Marina met je waar in je leven verschillen zijn ontstaan tussen wat voor jou zo belangrijk is, en de keuzes die je maakte. Soms waren deze keuzes nodig. Maar in de loop van de tijd kun je gewoontes opbouwen die je eigenlijk alleen maar verder van je diepste zelf afbrengen. Dan kan je wel wat hulp gebruiken om jezelf weer op je eigen pad te zetten.

 

De IFD is een wetenschappelijk gevalideerde test die jou dat zetje kan geven. Daarnaast geeft het bespreken van je testresultaten meteen ook handvatten voor hoe je met jouw innerlijke familie verder kunt werken aan het bereiken van je doel: jouw leven opnieuw zin geven en de keuzes maken die jou nu het beste passen.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Zelf in te plannen.

KOSTEN

De kosten zijn € 245 excl. btw voor 1,5 uur gesprek inclusief het maken van de test en het bijbehorende testrapport.

 

Wil je dit cadeau aan jezelf doen? Meld je hieronder aan, dan neemt Marina contact met je op. Je kunt haar ook bellen op 06 19 848 664.

AANMELDEN!

Doe deze training cadeau aan jezelf

VRAAG ONZE FOLDER AAN!

In deze folder kun je meer informatie vinden over de verschillende professionele opleidingen en heb je een mooi overzicht van al onze opleidingen.