Licentietraining IFD

WAAROM DEZE LICENTIE TRAINING DOEN?

Wil jij als (loopbaan)coach ook graag de diepere drijfveren achter iemands gedrag doorgronden? En je cliënten helpen hun gedrag in overeenstemming te brengen met hun drijfveren? Heb je de basisopleiding level 2 of meer gevolgd? 

 

Dan is de Innerlijke Familie Drijfverentest een handig instrument voor jou. Met deze wetenschappelijk gevalideerde drijfverentest kun je in (team)coaching of training mensen helpen om meer zicht en grip op zichzelf te krijgen.

WAT IS HET?

De drijfveren die de IFD meet zijn gekoppeld aan de leden van de innerlijke familie. Zo worden bij het innerlijke meisje drijfveren gemeten als behoefte aan verbinding en rust. Bij het innerlijke jongetje wordt bijvoorbeeld behoefte aan vrijheid en afwisseling gemeten. Bij de innerlijke vrouw onder andere welk belang iemand hecht aan zingeving en waarden, en bij de innerlijke man bijvoorbeeld het belang dat iemand hecht aan structuur en resultaatgerichtheid. In totaal worden er 29 drijfveren gemeten, verdeeld over de vier innerlijke familieleden. Mensen die de lijst invullen krijgen dus ook zicht op het drijfverenprofiel van hun innerlijke familie.

 

Het inzetten van de vragenlijst brengt zowel bij individuele coachvragen als loopbaanvragen verheldering en verdieping. Als je een team de IFD laat doen krijg je helder zicht op wat dit team vooral drijft in de huidige samenstelling. Dat helpt bij het voorspellen en bijsturen van hun keuzes en resultaat!

PROGRAMMA

Je leert in een dagdeel de toepassingsmogelijkheden van de IFD. 

 

  • Wat zijn drijfveren en wat is het verschil tussen drijfveren en gedrag? 
  • Welke drijfveren worden gemeten per schild?
  • Hoe helpt de IFD je anderen en jezelf beter te begrijpen, vanuit waardering en acceptatie?
  • Hoe kan zicht op je drijfveren je helpen meer regie over jezelf krijgen met deze methode?
  • Vervolgens leer je hoe de IFD af te nemen en in te zetten in (team)coaching of training. Ook het interpreteren van de profielen en hoe je met de vragenlijst kunt werken komt aan de orde. In de training gaan we aan de slag met het interpreteren van elkaars profielen. De achtergrond en de meetpretentie van de vragenlijst komt ook aan bod.

 

Als onderdeel van de training vullen de deelnemers voorafgaand zelf de test in. Na het volgen van de training krijg je een licentie om de test af te kunnen nemen en aan te bieden aan jouw cliënten.

 

Heb je level 2 of meer van de opleiding in de Schilden van je Innerlijke Familie gevolgd dan krijg je korting op de testafnames!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Er is nog geen datum gepland

bij voldoende aanmeldingen gaan we een datum inplannen

 

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: Lighthouse in Baarn

 

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar support@innerlijkefamilie.nl dan zullen we je benaderen bij het plannen van een nieuwe groep.

KOSTEN

Kosten: € 297,50

Dit is inclusief afname van 2 tests. 1 test om af te nemen voorafgaande aan de training bij een proef-client (mag een echte client zijn maar ook een bekende van jezelf). In de training gaan we oefenen met het interpreteren van de uitslag. De andere test is om mee te oefenen na de training.

Mocht je de IFD nog niet zelf hebben gemaakt dan kun je de eerste test gebruiken voor jezelf.

 

De training is via opname in het CRKBO vrijgesteld van BTW.

 

Testafnames voor je cliënten kosten € 42 per test, bij afname van 20 of meer zijn de kosten € 37 per test (exclusief btw).

 

Heb je level 2 of meer van de opleiding in de Schilden van je Innerlijke Familie gevolgd? Dan kosten testafnames voor je cliënten € 37 per test exclusief btw.

 

Bij afname van 20 tests of meer zijn de kosten € 32 per test exclusief btw.

AANMELDEN!

Meld je hier direct aan voor de IFD Licentietraining!