Level 4b: relatiecoaching

WAAROM DEZE OPLEIDING DOEN?

Met de methode en taal van de Schilden van je Innerlijke Familie kun je liefdespartners helpen elkaar sneller te begrijpen en conflicten op te lossen.

 

Waarom? Iedere relatie van 2 mensen bestaat eigenlijk uit 8 betrokkenen: per persoon een innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje. Het is heel gebruikelijk dat niet al deze 8 het even goed met elkaar kunnen vinden. Sommige relaties drijven op de kurk van 2 jongetjes die graag samen spelen of 2 innerlijke meisjes die graag samen zijn. Maar hoe verandert de relatie dan als er door moeilijke omstandigheden meer innerlijke vrouw en man nodig zijn?

WAT IS HET?

In deze specialisatie leer je in drie dagen hoe jij als relatiecoach met behulp van de Schilden van je Innerlijke Familie partners in liefdesrelaties kunt helpen samen de regie te voeren in hun relatie.

 

Mary Vermeulen is psycholoog, mediator, opgeleid tot systemisch psychotherapeut en heeft een grote passie voor het ondersteunen en versterken van relaties. Dit doet ze als mediator voor families en bedrijven, en als relatiecoach voor echtparen. Heb je de basisopleiding in de Schilden van je Innerlijke Familie voltooid en wil ook jij mensen helpen het geluk in de liefde en relaties te vinden en te behouden? Dan is deze specialisatie waardevol voor jou.

PROGRAMMA

In 3 dagen leer je hoe je liefdespartners kunt helpen:

  • beter met elkaar te communiceren vanuit wederzijds begrip, respect en natuurlijk liefde
  • effectief ruzie te maken zonder dat de innerlijke meisjes verlammen van angst voor het kwijtraken van hun partner
  • te schakelen tussen verschillende kanten van henzelf waardoor de relatie leuk en spannend blijft
  • de verbinding weer terug te vinden na moeilijke perioden door het juiste innerlijke familielid naar voren te schuiven
  • elkaar te accepteren en waarderen in voor- en tegenspoed, zodat ze ook tegenslagen en teleurstellingen kunnen hanteren en verwerken.

 

We hebben diverse stappenplannen ontwikkeld zodat je praktische handvatten krijgt voor de toch vaak emotionele en complexe gesprekken. Zo kun je rustig en effectief je cliënten helpen hun relatie te versterken, of, als hen dat beter past, gezamenlijk te beëindigen.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Datum

31 oktober & 14 november & 28 november 2018 in Utrecht: je kunt je inschrijven!

 

Tijd
Van 9:30 uur t/m 17:00 uur bij DFG te Utrecht.

Deze opleiding wordt gegeven door Mary Vermeulen

KOSTEN

De kosten zijn € 895 als je voor particulieren werkt of werkzaam bent in de jeugdhulpverlening of het basis/middelbare school-onderwijs, € 1250 als jouw werkgever betaalt en € 1075 als je ZZP’er bent die voor organisaties werkt.

 

De opleiding is via opname in het CRKBO vrijgesteld van btw.

 

Heb je interesse of vragen? Meld je hieronder aan of neem contact op met Mary Vermeulen: mary@innerlijkefamilie.nl

AANMELDEN!

Meld je hier direct aan voor level 4b van de opleiding!

VRAAG ONZE FOLDER AAN!

In deze folder kun je meer informatie vinden over de verschillende professionele opleidingen en heb je een mooi overzicht van al onze opleidingen.