Registerbijeenkomsten

GEFELICITEERD! JE BENT OPGENOMEN IN HET SCHILDENREGISTER

Heb je level 2 of hoger van de opleiding afgerond? Gefeliciteerd! Je bent automatisch opgenomen in het Schildenregister.
Je kunt nu deelnemen aan divers vervolgaanbod, waaronder de Registerbijeenkomsten die jaarlijks een aantal keren worden begeleid door Arienne.

 

In 2019 zijn er themadagen voor geregistreerden van een dag. Bij deze bijeenkomsten ontmoet je dus collega’s met een vergelijkbare specifieke interesse. Arienne licht toe hoe je deze thema’s kunt bekijken en begeleiden vanuit de Innerlijke Familie methode. Per thema en bijbehorende doelgroep zijn er natuurlijk specifieke Innerlijke Familie dynamieken en manieren om hiermee om te gaan.

 

Ook zijn er 2 Registerbijeenkomsten van een middag die je kunt zien als groepssupervisie. Hier kun je zelf thema’s of vragen inbrengen die Arienne zal behandelen. De theorie hierover wordt opgefrist en we kijken hoe je zo’n vraag praktisch kunt oppakken als coach met de Innerlijke Familie. Meestal leiden deze dagen tot nieuwe inzichten en werkvormen!

PROGRAMMA

Themadag voor geregistreerden over stress, burn-out en verwante klachten. Wat gebeurt er in een Innerlijke Familie die overwerkt, overspannen of burn-out raakt? Hoe komen de Innerlijke Families zo ver en hoe krijgt de betrokkene de regie weer terug? Wat kun jij als schildencoach specifiek doen voor cliënten met deze coachvragen?

 

Registerbijeenkomst groepssupervisie. In deze bijeenkomst ga je in een groep van maximaal 9 deelnemers samen met Arienne oefenen met praktijkvoorbeelden. Afhankelijk van de leervragen in jouw groep is er aandacht voor diverse thema’s en onderwerpen.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Data

Voor meer informatie  of interesse neem contact op met arienne@innerlijkefamilie.nl

 

Locatie
de Lighthouse in Baarn

KOSTEN

De Themadagen voor geregistreerden kosten  € 275 vrijgesteld van btw.

 

De Registerbijeenkomsten kosten € 150 euro vrijgesteld van btw.

AANMELDEN!

Meld je hier direct aan voor een of meerdere Registerbijeenkomsten