Voor Schildencoaches

KOM BIJ DE BRON ZIEN EN LEREN HOE DE METHODE WERKT

Heb je de opleiding afgerond? Gefeliciteerd! Je bent nu gecertificeerd schildencoach met de Innerlijke Familie. Je kunt nu deelnemen aan divers vervolgaanbod, begeleid door Arienne.

Supervisie

Supervisie

Wil jij je deskundigheid in het werken met de methode van de Schilden van je Innerlijke Familie blijven aanscherpen?

Bijscholingsdagen

Bijscholingsdagen

Als je de opleiding hebt gehaald kun je samen met je collega schildencoaches meedoen aan divers vervolgaanbod.

HGSW Inspiratiedag Pittige Pubers

HGSW Inspiratiedag Pittige Pubers

Toetsstenen van de Innerlijke Vrouw

Toetsstenen van de Innerlijke Vrouw

Tweeluik de Volwaardige Vrouw

Tweeluik de Volwaardige Vrouw

Drieluik: Als het (innerlijke) Meisje je Lief is

Drieluik: Als het (innerlijke) Meisje je Lief is

Toetsstenen van de Innerlijke Vrouw

Toetsstenen van de Innerlijke Vrouw

ONS TEAM

Pasfoto
MARY VERMEULEN

Mary is manager opleidingen en docent: zij geeft samen met Arienne de Schilden Systeemcoach opleiding. Ze neemt veel kennis, ervaring en expertise mee in psychologie, systeemtherapie, mediation, loopbaancoaching, didactiek en management.

Pasfoto
MARINA WAKKER

Dankzij Marina kun je de Innerlijke Familie Drijfverentest gebruiken om jouw cliënten en medewerkers nog beter te begrijpen en te begeleiden. Ook kun je jouw eigen IFD met haar bespreken als Cadeau voor jezelf. In haar coachpraktijk combineert zij de innerlijke familie met onder meer sensorimotor psychotherapie en EMDR.

ANDRÉ VAN NIEUWENHUIZEN

André is vaste gastdocent bij level 4c en de toekomstige Masterclass Werken met groepen en organisaties van de opleiding Schilden Systeemcoach en verbindt hier organisatiepsychologie, groepsdynamica en het Harvard model van de 6 condities voor effectieve teams met het schildenmodel.

JANNEKE VAN OLPHEN

Janneke is al jaren zeer succesvol met de innerlijke familie voor ouders en geeft vanaf 2018 samen met Arienne de opleiding Hooggevoelig & Strong-willed specialist die geaccrediteerd is door de SKJ. Ook zal zij de Masterclass Hooggevoelig & Strong-willed specialist verzorgen die je kunt volgen na de Schilden Systeemcoach opleiding.

Anneke Mijnhardt
ANNEKE MIJNHARDT

Anneke combineert in haar werk als arbeids- en gezondheidspsycholoog de innerlijke familie met ingrediënten als mindfulness & zelfcompassie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Energy Control Methode (ECM). Zij ziet het schildenmodel als een zeer waardevol regiemodel. Hierbij heeft het ontwikkelen van het innerlijke vrouw schild en de relatie tussen de innerlijke vrouw en het innerlijk meisje haar speciale aandacht en expertise.

Pasfoto
NICKY SMOUT

Nicky is expert in hechting en trauma, zij werkt als lichaamsgericht therapeut en docent aan haar eigen HBO opleiding voor biodynamische therapie. Zij brengt haar kennis en kunde in bij de Masterclass Werken met Stress, Burn-out, Trauma en Psychische klachten.

Pasfoto
JOAN POS

Joan is psycholoog en lichaamsgericht therapeut en helpt Arienne de brug te slaan tussen psychologie en lichaamsgericht werken. Samen met Nicky en Arienne geeft zij de Masterclass Werken met Stress, Burn-out, Trauma en Psychische klachten.

Pasfoto Stella de Jager
STELLA DE JAGER

Stella is de uitgever van alle Innerlijke Familie boeken via haar uitgeverij S2 Uitgevers. Dankzij haar creatieve brein is de Innerlijke Familie uitgegroeid van kleine opleiding naar een grote community.

Arienne Klijn
ARIENNE KLIJN

Arienne is grondlegger van de methode en is eindverantwoordelijk voor het gehele aanbod. Na ruim 14 jaar werken met haar methode is ze nog iedere dag dankbaar voor de inspiratie en geniet ze van wat de methode aan zoveel mensen geeft.

Marissa
MARISSA

Marissa is onze steun en toeverlaat. Je kunt bij haar terecht voor alle praktische vragen over je aanmelding, factuur en voor IFD test-afnames.