Het Schildenregister

KOM BIJ DE BRON ZIEN EN LEREN HOE DE METHODE WERKT

Heb je level 2 of hoger van de opleiding afgerond? Gefeliciteerd! Je bent automatisch opgenomen in het Schildenregister.
Je kunt nu deelnemen aan divers vervolgaanbod, waaronder de Registerbijeenkomsten die jaarlijks een aantal keren worden begeleid door Arienne.

Supervisie

Supervisie

Wil jij je deskundigheid in het werken met de methode van de Schilden van je Innerlijke Familie blijven aanscherpen?

Registerbijeenkomsten

Registerbijeenkomsten

In level 2 van de opleiding leer je de methode toepassen op gesprekken met anderen en krijg je dieper zicht op je eigen innerlijke familie. Leer nieuw gedrag bij de ander te realiseren door bewust je innerlijke familie te regisseren.

Opleiding Level 3

Opleiding Level 3

In level 3 van de opleiding leer je de systeemtherapeutische principes die onderliggend zijn aan de Schilden van je Innerlijke Familie.

Opleiding Level 4a

Opleiding Level 4a

In level 4a van de opleiding leer je hoe je in 5 stappen ingewikkelde coachings/advies/therapie-gesprekken behapbaar kunt maken voor je cliënten en jezelf.

ONS TEAM

Pasfoto
MARY VERMEULEN

Mary is manager opleidingen. Zij geeft Level 2 en Level 4b, verder kijkt ze achter de schermen met alle opleidingen en trainingen mee.

Pasfoto
MARINA WAKKER

Dankzij Marina kun je de Innerlijke Familie Drijfverentest gebruiken om jouw cliënten en medewerkers nog beter te begrijpen en te begeleiden.

ANDRÉ VAN NIEUWENHUIZEN

André is vaste gastdocent bij Level 4c van de opleiding en verbindt hier organisatiepsychologie met het schildenmodel.

JANNEKE VAN OLPHEN

Janneke ondersteunt samen met Arienne professionals die met kinderen werken in hun aanpak met de Schilden van hun Innerlijke Familie.

ANNEKE MIJNHARDT

Anneke ontwikkelt samen met Arienne de komende online cursussen voor het Versterken van je Innerlijke Vrouw.

Pasfoto
NICKY SMOUT

Nicky is net als Joan expert in hechting en trauma vanuit lichaamsgerichte therapie. Zij brengt in de Verdiepingsdagen haar kennis en kunde in.

Pasfoto
JOAN POS

Joan is psycholoog en lichaamsgericht therapeut en helpt Arienne de brug te slaan tussen psychologie en lichaamsgericht werken. Samen met Nicky en Arienne geeft zij de Verdiepingsdagen Innerlijke Familiedynamiek & hechting.

Pasfoto Stella de Jager
STELLA DE JAGER

Stella is de uitgever van alle Innerlijke Familie boeken via haar uitgeverij S2 Uitgevers. Dankzij haar creatieve brein is de Innerlijke Familie uitgegroeid van kleine opleiding naar een grote community.

Pasfoto
ARIENNE KLIJN

Arienne is grondlegger van de methode en is eindverantwoordelijk voor het gehele aanbod. Na 10 jaar werken met haar methode is ze nog iedere dag dankbaar voor de inspiratie en geniet ze van wat de methode aan zoveel mensen geeft.

Marissa
MARISSA

Marissa is onze steun en toeverlaat. Je kunt bij haar terecht voor alle praktische vragen over je aanmelding, factuur en voor IFD test-afnames. Als je iets met de Innerlijke Familie doet leer je haar zeker kennen!