Themadagen

THEMADAGEN INNERLIJKE FAMILIE: Spelende kinderen en Van Flipperkastballetje naar Regisseur

Na het afronden van level 1 spreek je genoeg Innerlijke Familietaal om je te gaan verdiepen in bepaalde inhoudelijke thema’s. Je leert dan eigenlijk dat specifieke thema te vertalen naar Innerlijke Familietaal. Daarna kun je vraagstukken van jezelf en cliënten gemakkelijker bespreken. En doeltreffend begeleiden met de handvatten die je krijgt.

 

Ieder jaar kies ik bepaalde aspecten of gebieden in de Innerlijke Familie uit die ik als thema behandel op een themadag. Op zo’n dag geef ik kennis door, ik begeleid inzichtgevende oefeningen en ik reik bruikbare werkvormen aan.

Op een themadag is er ook ruimte voor persoonlijke vragen die gebruikt kunnen worden als leerzame praktijkvoorbeelden. En natuurlijk zijn het ook gezellige en inspirerende dagen met je medecursisten. Kortom: een waardevolle dag vol inspiratie!

 

Dit jaar geef ik twee themadagen welke je los kunt volgen.

  1. de combinatie Spelende Kinderen
  2. het stappenplan persoonlijk leiderschap “Van Flipperkastballetje naar Regisseur”

PROGRAMMA

Spelende Kinderen:

De spelende kinderen zijn jouw innerlijke jongetje en meisje. Als deze twee kanten van jezelf in balans zijn ervaar je vitaliteit, vreugde en ben je vol vertrouwen dat wat je onderneemt vanzelf wel goed komt. Je creëert dat ook makkelijker omdat je spelenderwijs ondervindt wat werkt.

Het gaat hier vooral om het basale welzijn wat je als mens goed kunt gebruiken om iedere dag weer energiek en hoopvol, nieuwsgierig en open in te gaan. Dat helpt je leren en ontwikkelen! En in drukke of zware tijden kan het vormgeven en onderhouden van deze combinatie in jezelf helpen om met de nodige lichtheid initiatieven te blijven ontplooien.

 

Natuurlijk kunnen je jongetje en meisje elkaar ook vinden juist in hun schaduwkanten. Dit herken je in een combinatie van cynisme en miskenning; pesten en manipuleren; egoïstisch en jaloers zijn, of juist afgehaakt en teruggetrokken; mopperend en klagend door het leven gaan.

Herkenbare profielen? Kom dan leren hoe je hiermee omgaat en de kinderen weer in hun Spelende Kracht krijgt 🙂

 

Van Flipperkastballetje naar Regisseur: stappenplan persoonlijk leiderschap

In mijn boek Maak kennis met je Innerlijke Familie beschrijf ik de stappen die je als mens kunt zetten op weg naar bewuster handelen vanuit wat past bij jouw aard.

 

De stappen zijn:

 

  1. Versterken van je Innerlijke Vrouw
  2. Creëren van de Gezonde As
  3. Van Jongetje naar Man
  4. Het sluiten van het Goede Huwelijk in jezelf
  5. Het helpen floreren van je Spelende Kinderen

 

Op deze themadag kijken we hoe jij en je cliënten de regie kunnen nemen op dit pad van zelfontwikkeling op weg naar persoonlijk leiderschap. Dit is een levensweg en levenswerk. Je zult merken dat je soms een stapje terug moet zetten om er weer twee vooruit te kunnen gaan! De themadag is bedoeld om te leren zien waar op dit pad je bent en wat je hier praktisch kunt doen om de volgende stap te zetten. Een prachtige insteek voor life coaching!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Data

30 mei 2018: Spelende Kinderen
5 oktober 2018: Van Flipperkastballetje naar Regisseur

 

Tijd/locatie
van 930-1700 uur bij het Zakelijke Hart, Eemnesserweg 55B in Baarn.

KOSTEN

Deelname aan de Themadagen vraagt dat je level 1 óf de training Zicht op jezelf hebt afgerond en een investering van € 275 euro vrijgesteld van btw.

AANMELDEN!

Meld je hier direct aan voor een of beide Themadagen