Kaartspeltraining

WAAROM DEZE TRAINING DOEN?

  • Na deze training weet jij hoe je het Innerlijke Familie Kaartspel inzet tijdens coaching of training.
  • Na deze training kun je meerdere nieuwe werkvormen inzetten tijdens jouw coaching of trainingen.
  • Het Innerlijke Familie Kaartspel – met hierin kwaliteiten en valkuilen per familielid- is niet los verkrijgbaar, maar ontvang je alleen (gratis) als onderdeel van deze training.

WAT IS HET?

Ben je op zoek naar een praktische en speelse werkvorm om in te zetten tijdens jouw coaching of training? In kleine groepen leer je van Arienne Klijn hoe je met het unieke Innerlijke Familie Kaartspel waardevolle gesprekken kunt voeren met cliënten en inspirerende oefeningen kunt doen met cursisten.

 

Het Innerlijke Familie Kaartspel bestaat uit 63 kaarten. Op iedere kaart staat een eigenschap, kwaliteit of valkuil afgebeeld. Het kaartspel is een handig hulpmiddel om op een creatieve of meer intuïtieve manier te werken tijdens coaching gesprekken of trainingen. Cliënten geven aan het kaartspel leuk en herkenbaar te vinden. Het Innerlijke Familie Kaartspel is alleen verkrijgbaar na afronding van de bijbehorende training.

PROGRAMMA

In deze training ga je in een groep van maximaal 12 deelnemers samen met Arienne Klijn oefenen met gesprekken en spelvormen. Daarbij staat je eigen leervraag centraal, zodat er ook aan jouw doelgroep aandacht wordt besteed. Ook voor het werken met kinderen/jongeren is dit kaartspel goed bruikbaar!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Datum

Donderdagmiddag 9 februari 2023   

Je kunt je inschrijven!

 

Tijd: 13:00 tot 17:00 uur

Locatie: Lighthouse in Baarn of live online via ZOOM

 

KOSTEN

€ 110 vrijgesteld van btw, inclusief gratis kaartspel. 

Bij online deelname is er een toeslag van 5 euro voor de verzendkosten van het kaartspel.

AANMELDEN!

Meld je hier direct aan voor deze training!