Training: Meer energie voor coaches

WAAROM DEZE TRAINING DOEN?

Iedere coach, therapeut of psycholoog maakt het wel eens mee: een client stapt de deur uit en jij voelt je leeg of uitgeblust. Of een client loopt vast en het kost jou (te) veel energie om de client in beweging te krijgen. Coaches en therapeuten zijn van nature eerder geneigd om goed voor een ander te zorgen dan voor zichzelf. Met als resultaat dat jij op je vrije avond uitgeblust op de bank zit. Maar hoe komt dat nu eigenlijk?

 

In deze korte training van 1 dagdeel kijken we naar jouw drijfveren als professional én als mens. Wat zijn jouw behoeften? En waarom kosten sommige clienten jou meer energie dan anderen? Voorafgaand aan de training vul je de innerlijke Familie Drijfverentest (IFD) in.  Met deze wetenschappelijk gevalideerde drijfverentest meten we jouw 29 drijfveren gekoppeld aan de leden van de innerlijke familie. In de training bespreken we de innerlijke familieleden, waar ze voor staan en welke familieleden coaches  vaak wel of juist niet inzetten. Je leert dus ook meer over het model en wat dit kan opleveren in coaching. Vervolgens zoom je in op je eigen drijfverenprofiel. Aan het eind van de training weet je wat je kunt doen om je eigen energieniveau op peil te houden. Daarmee is deze training niet alleen een investering in jou als professional, maar ook in jou persoonlijk. Je leert naar een eigen vraagstuk te kijken vanuit de bril van de innerlijke familie.

 

WAT IS HET?

Voorafgaande aan de training vul je de Innerlijke Familie Drijfverentest in. Je krijgt daarmee zicht op jouw persoonlijke IFD-profiel van je eigen innerlijke familie. Met jouw persoonlijke IFD profiel krijg je meer inzicht in de manier waarop je als coach of therapeut en als persoon omgaat met jouw energie. Want mensen die werken volgens hun eigen drijfveren houden meer energie over dan mensen die niet werken volgens hun eigen drijfveren.

VERDIEPING

Mocht je na deze training nog verdere persoonlijke verdieping willen dan is het mogelijk de training na afloop aan te vullen met een individueel coachgesprek. Hierin kan bijvoorbeeld dieper ingegaan worden op jouw persoonlijke IFD-profiel. We kunnen dan verder inzoomen op wat voor jou nodig is om een gewenste beweging te maken.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Wordt nog gepland

 

Tijd
Van 13.00 uur – 17:00 uur.

 

Locatie
The Lighthouse – Eemstraat 15 Baarn

 

Deze training wordt gegeven door Marina Wakker

KOSTEN

De kosten voor deze training is € 110,- Vanwege opname in het CRKBO register hoeft geen btw in rekening te worden gebracht.

 

Kosten voor een optioneel aanvullend coachgesprek (1,5 uur) is € 175 (exclusief btw)

 

Heb je interesse of vragen? Meld je hieronder aan of neem contact op met Marina Wakker: marina@innerlijkefamilie.nl

AANMELDEN!

Meld je hier direct aan voor deze opleiding!

VRAAG ONZE FOLDER AAN!

In deze folder kun je meer informatie vinden over de verschillende professionele opleidingen en heb je een mooi overzicht van al onze opleidingen.