Warrior introductiedag

WAAROM DEZE INTRODUCTIEDAG DOEN?

Ben je toe aan verdieping op het gebied van zingeving en spiritualiteit? Sta je open voor een integratie van psychologische kennis en spirituele wijsheid zoals je die nog niet eerder hebt beleefd? Dan is de Warrior Introductiedag een waardevolle dag voor jou.

WAT IS HET?

De Warrior staat symbool voor je wens en vermogen om vanuit zingeving, waarden en zelfkennis invulling te geven aan je dagelijkse werk en leven. De Warrior is het hogere octaaf van de Regisseur – jijzelf, die de vier Schilden van je Innerlijke Familie gebruikt om het mooiste van jezelf te geven, en het mooiste van anderen uit te nodigen.

PROGRAMMA

Op deze dag herontdek en versterk je de verbinding tussen je menselijke persoonlijkheid in de vorm van je innerlijke familie, en je spirituele zelf. Om de samenwerking tussen je persoonlijke zelf en spirituele zelf vorm te geven in je leven en werk. En hierin een voorbeeld en facilitator te zijn voor je cliënten. Dat is in een maatschappij en cultuur belast met oude beelden en oordelen over wat een ‘ego’ is – een uitdaging die iedere Warrior waardig is.

 

Op deze dag ga je:

  • het hogere octaaf van ieder schild/innerlijk familielid beleven
  • beelden over het ego en de persoonlijkheid in het licht van het Schildenmodel bezien
  • kennismaken met de Warrior in de Schilden van je Innerlijke Familie.

 

Deze dag is toegankelijk voor iedereen, wel is aan te raden het boek Maak kennis met je Innerlijke Familie vooraf te lezen. Let op, deze dag is geen vervanging voor de opleiding.

 

Ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan voor deze introductiedag!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Datum
23 februari 2018 Warrior Introductiedag in Baarn

 

Tijd/plaats: 930-1630 uur met napraat tot 1700, Eemnesserweg 55B in Baarn: de lokatie heet Het Zakelijke Hart

 

Belangstelling? Schrijf je hieronder in als belangstellende of neem voor meer informatie contact op via arienne@innerlijkefamilie.nl.

KOSTEN

De introductiedag kost € 275 vrijgesteld van btw. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en lunch.

AANMELDEN!

Meld je hier aan voor de Warrior introductiedag