Warrior introductiedag

WAAROM DEZE INTRODUCTIEDAG DOEN?

Ben je toe aan verdieping op het gebied van zingeving en spiritualiteit? Sta je open voor een integratie van psychologische kennis en spirituele wijsheid zoals je die nog niet eerder hebt beleefd? Dan is de Warrior Introductiedag een waardevolle dag voor jou.

WAT IS HET?

De Warrior staat symbool voor je wens en vermogen om vanuit zingeving, waarden en zelfkennis invulling te geven aan je dagelijkse werk en leven. De Warrior is het hogere octaaf van de Regisseur – jijzelf, die de vier Schilden van je Innerlijke Familie gebruikt om het mooiste van jezelf te geven, en het mooiste van anderen uit te nodigen.

PROGRAMMA

Op deze dag herontdek en versterk je de verbinding tussen je menselijke persoonlijkheid in de vorm van je innerlijke familie, en je spirituele zelf. Om de samenwerking tussen je persoonlijke zelf en spirituele zelf vorm te geven in je leven en werk. En hierin een voorbeeld en facilitator te zijn voor je cliënten. Dat is in een maatschappij en cultuur belast met oude beelden en oordelen over wat een ‘ego’ is – een uitdaging die iedere Warrior waardig is.

 

Op deze dag ga je:

  • het hogere octaaf van ieder schild/innerlijk familielid beleven
  • beelden over het ego en de persoonlijkheid in het licht van het Schildenmodel bezien
  • kennismaken met de Warrior in de Schilden van je Innerlijke Familie.

 

Deze dag is toegankelijk nadat je level 1 van de opleiding hebt gevolgd. Daarmee spreek je de schildentaal voldoende om in de Warrior te kunnen duiken. Uit ervaring is gebleken dat zonder deze basiskennis het (te)veel gevraagd is om op een dag zowel de schildentaal te leren als de Warrior te kunnen ervaren.

Ook is het aan te raden het boek Maak kennis met je Innerlijke Familie vooraf te lezen.

 

Ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan voor deze introductiedag!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

DATA EN LOCATIE

Datum

Voor meer informatie of interesse neem contact op met arienne@innerlijkefamilie.nl

 

Locatie
The Lighthouse – Baarn

 

Tijd
Inloop vanaf 9:00 uur. Start 9:30 tot 17:00 uur.

 

Deze dag wordt gegeven door Arienne Klijn.

KOSTEN

Let op: Deze dag is alleen toegankelijk nadat je level 1 van de opleiding hebt gevolgd. Daarmee spreek je de schildentaal voldoende om in de Warrior te kunnen duiken. Uit ervaring is gebleken dat zonder deze basiskennis het (te)veel gevraagd is om op een dag zowel de schildentaal te leren als de Warrior te kunnen ervaren.

 

De introductiedag kost € 275 vrijgesteld van btw. 

 

Belangstelling? Schrijf je hieronder in als belangstellende of neem voor meer informatie contact op via arienne@innerlijkefamilie.nl

AANMELDEN!

Meld je hier aan voor de Warrior introductiedag