Bezield en geïnspireerd leven: de meerwaarde van de warrior

Groeiende plant

Bezield en geïnspireerd leven: de meerwaarde van de warrior

Pasfoto

1 april 2017

Arienne Klijn

Bezield en geïnspireerd leven: de meerwaarde van de warrior

Wat ik met veel mensen deel is een diepe behoefte aan zingeving, aan een bewuste verbinding met de diepere waarheid die we allemaal in onze kern dragen. Die verbinding is in de waan van alledag soms totaal verdwenen – dan leef je als flipperkastballetje, schiet je in schaduwkanten van jezelf, of blijf je plakken aan gewoontes die je zijn aangeleerd en ingeprent. Je ziet jezelf dan weer kiezen voor de rol van het pleasende, brave meisje; de sjouwende man, het jongetje dat iedereen aan het lachen maakt maar zelf eigenlijk niet zo vrolijk is, of de sloofvrouw die voor iedereen beschikbaar is behalve voor zichzelf. Herkenbaar?

Je bent met recht trots en dankbaar als het je lukt om de regie te nemen in je leven: dan roei je bewust met de riemen (schilden) die je hebt. Soms zijn deze riemen krakkemikkig: gebutst, beschadigd of nog een beetje houwtje touwtje aan elkaar geknoopt. Dat merk je op momenten van onzekerheid of twijfel, en ook als je langere tijd wat vreugde en glans mist in je leven en je afvraagt: Waar doe ik het allemaal eigenlijk voor? Toch blijf je verder roeien en dat siert je.

Soms zijn de riemen waarmee je door het leven roeit sterk en prachtig opgepoetst: dan heb je veel aandacht en tijd besteed aan het ontwikkelen van kwaliteiten en het transformeren van schaduwkanten. En heb je misschien ook het geluk gehad van veel liefdevolle ondersteuning door anderen. Het lukt je dan in het dagelijkse leven om doelen te behalen en om gelukkige verbindingen met anderen te onderhouden. Je hebt net als ieder ander ook last van zware tijden en pittige uitdagingen, maar je laveert en navigeert hier doorheen dankzij je draagkracht, volharding, vertrouwen en inspiratie. Je handelt dan als Regisseur van de Schilden van je Innerlijke Familie.

Toch kun je dan nog steeds op een diepere laag wat leegte voelen, alsof je iets mist. Soms vraag je je af wat de zin is van het leven, van jouw bestaan. Je weet ergens wel dat er meer is, maar hoe kom je daarmee in contact, laat staan afstemming? Je voelt de nieuwsgierigheid van je innerlijke jongetje, het verlangen van je meisje naar het voelen van een diepere verbinding. Maar waar en hoe kun je vinden wat je zoekt?

De Schilden van je Innerlijke Familie is een methode, denkmodel en taal die jou misschien al een tijdje helpt om bewuster te kiezen hoe je in de waan van de dag het beste uit iedere situatie haalt. De vier schilden zijn samen jouw persoonlijkheid, verbeeld door de vier persona’s oftewel maskers van je innerlijke jongetje, meisje, man en vrouw: de vier gezichten die jij aan de wereld laat zien. En tegelijkertijd de vier brillen waardoor jij naar de wereld kijkt. De Regisseur is jouw vermogen om te schakelen tussen deze vier. Door regie te nemen in je leven kun je al voelen dat je bewuster keuzes maakt vanuit je opgebouwde kennis en vermogens.

De Warrior tilt je vermogen om bewust te handelen naar een volgend level. Je haakt aan op de diepere bedoeling en wijsheid van jouw leven. Je ervaart de energieën van de hogere octaven van ieder schild/innerlijk familielid en werkt hiermee samen. Vanuit de Warrior leef je bezield en geïnspireerd, bewust gebruik makend van de mogelijkheden in de arena van het leven op aarde. Opgetild door het hogere mannelijke principe van gerichte kracht geef je vorm aan je bedoeling en schep je het leven mee als co-creator. Dat is je geboorterecht: een stralende kracht, een diepe vreugde, een grote liefde voor jezelf, anderen en het leven en de scheppende creatieve kracht van je vrije wil. De Warrior is het archetype dat je helpt jouw geboorterecht te manifesteren.

En dat doe je niet alleen. Zaterdag 20 mei is de volgende Warrior introductiedag. Deelnemers aan de eerste twee dagen zeggen:

“Dit was echt een dag voor mezelf!”

“Wow, nu vallen wel veel puzzelstukjes op hun plek!”

“Ik zie nu dat mijn leven helemaal goed is, niet altijd leuk, maar wel helemaal goed.”

“Wat een verdieping, zoveel ervaringen, zoveel inzichten!”

Je hoeft geen opleiding in de Schilden van je Innerlijke Familie gevolgd te hebben om deel te nemen. De groep zit eigenlijk vol genoeg maar ik heb besloten nog 2 plaatsen beschikbaar te stellen. Is er één voor jou? Meld je dan aan via de website of bij arienne@innerlijkefamilie.nl