Waarom het jongetje altijd wint

Boek

DE SCHILDEN VAN JE INNERLIJKE FAMILIE

 

 

Ieder van ons heeft een man en een vrouw, een jongen en een meisje in zich. Wie deze archetypische patronen bij zichzelf en anderen kan herkennen, heeft een belangrijke sleutel in handen, zowel in privé als werksituaties. Voor professionals die dit nieuwe, praktische psychologische model willen inzetten, is Waarom het Jongetje altijd wint geschreven.

 

Een innerlijke man en vrouw, jong en meisje beheren samen als ‘familie’ alle kwaliteiten die we als mens kunnen inzetten. Het zijn rollen die wij kunnen aannemen, zodat we in elke situatie die kwaliteiten of ‘schilden’  naar voren kunnen brengen die het beste resultaat geven. Het schildenmodel is gebaseerd op de Indiaanse schildenleer en het gedachtegoed van de gezinstherapie.

 

Organisatiepsycholoog en psychotherapeut Arienne Klijn traint met dit model zelfinzicht, talentontwikkeling, samenwerken en leiderschap, bij onder meer Interpolis, de Belastingdienst en de Rabobank.

 

Het boek is geschikt voor psychologen, managers, HR-functionarissen, coaches, managers, trainers en anderen die mensen willen leren het beste uit zichzelf te halen.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DIT BOEK?