De Warrior: dansen met je schilden

VERBIND JE MET JOUW BRON EN INSPIREER ANDEREN

De Warrior is het hogere octaaf van de regisseur en staat voor je vermogen om je licht bewust uit te stralen via je menselijke kwaliteiten: via de vier Schilden van je Innerlijke Familie. Zo breng je jouw veelkleurigheid in de wereld. En ondersteun en (bege)leid je geïnspireerd je community.

Stel je voor dat iedereen als Warrior danst met haar/zijn schilden? Dan co-creëren we samen een wereld die recht doet aan alle innerlijke families. Met ruimte voor harmonie èn voor verschillen. Eenheid in verscheidenheid. Een prachtig lonkend perspectief!

 

De eeuwige beweging ∞

Als Warrior beoefen je voortdurend je innerlijke symbolische Graal: de beker die zo vol licht is dat zij moeiteloos overstroomt en zo anderen heling brengt. Als jij overvloed ervaart van binnen, kun je dat uitstralen naar anderen. Als je met mensen werkt ben je daarmee een lichtend voorbeeld voor je cliënten en cursisten. Niet omdat je perfect bent, maar omdat je voor doet hoe je met jouw innerlijke familie om gaat. En anderen op jouw manier steunt en (bege)leidt in het vinden van hun eigen creatiekracht. Liefdevol, accepterend, waarderend, bijsturend, èn struikelend, onderzoekend en steeds weer opnieuw ontdekkend wat werkt!

 

Juist als je met mensen werkt

Om anderen te inspireren om hun eigen Warriorkracht op te nemen, vraagt een diep besef van je eigen waarde en de waarde van het leven. Als je met hart en ziel met mensen werkt vergeet je soms jezelf. Daarom is op het pad van de Warrior jouw eigen inspiratie, heling en krachtbron als eerste de focus. Vanuit die bedding kun je de innerlijke overvloed toelaten die je anderen ook gunt. Dit is een onophoudelijk proces, want ook jouw innerlijke meisje blijft kwetsbaar, ook jouw jongetje kan drammen of juist afhaken, ook jouw innerlijke vrouw is soms moe en daarmee minder beschikbaar. En ook jouw innerlijke man kan moeite hebben de juiste keuzes te maken of doorschieten in zijn kritische denkvermogen of daadkracht.

 

Het pad van de Warrior bij uitstek geschikt voor mensen die met mensen werken: je gaat op dit pad namelijk een commitment aan jezelf aan om het mogelijk te maken jouw licht op aarde te zetten via je veelkleurige innerlijke familie en daarin anderen te inspireren. Dit vraagt het leren dansen met je schilden: je steeds opnieuw liefdevol te onthechten waar je ingezogen bent geraakt. Om vervolgens in vrijheid te creëren. De methode Schilden van je Innerlijke Familie biedt hiervoor praktische handvatten voor jou èn voor de mensen met wie je werkt.

 

Bonus: wederkerigheid

En de bonus? Je vier schilden zijn interfaces. Alle inspiratie die je hier als mens opdoet, voedt jouw bron en kan je zielsgelukkig maken. Zo beoefen je als Warrior de interdependence oftewel wederkerigheid tussen je persoonlijke zelf en spirituele zelf: zo van binnen, zo van buiten en as above, so below.

 

Het Pad van de Warrior: jouw pad?

Voel je een vonk van inspiratie? Een diep weten dat ook jouw pad dat van de Warrior kan zijn? Dan zijn er twee stappen om te zetten.

  1. Level 1 van de opleiding geeft jou de nodige taal en kennis van de innerlijke familie en de regisseur.
  2. Op de Warrior Introductiedag kom je ervaren wat jij op jouw next level kunt betekenen voor jezelf en anderen.

 

Wil je daarna door? Dan ligt het Pad van de Warrior voor je open.

Warrior Introductiedag

Warrior Introductiedag

Ben je toe aan verdieping op het gebied van zingeving en spiritualiteit? Sta je open voor een integratie van psychologische kennis en spirituele wijsheid zoals je die nog niet eerder hebt beleefd?

Training: het pad van de Warrior

Training: het pad van de Warrior

Wil jij met de methode en taal Schilden van je Innerlijke Familie mensen helpen meer zingeving en inspiratie te creëren? Heb je de introductiedag van de Warrior gevolgd? Dan is het pad van de Warrior voor jou misschien een waardevol vervolg.

Training: Creatiewandeling voor coaches

Training: Creatiewandeling voor coaches

Wil jij met je cliënten eens op een hele andere manier werken? Hou je van de natuur? Voel je dat de natuur een mooie spiegel is die jouw cliënten waardevolle inzichten kan spiegelen?

Training Rust en Eenheid in jezelf voor Professionals

Training Rust en Eenheid in jezelf voor Professionals

Tweedaagse retraite: Je levensdoel vinden met de Schilden van je Innerlijke Familie

Tweedaagse retraite: Je levensdoel vinden met de Schilden van je Innerlijke Familie

Vraag jij je wel eens af: Waarom is mijn leven zo? Wat kan ik er zelf aan veranderen? Wat is eigenlijk mijn levensdoel? Hoe kom ik daarachter?

ONS TEAM

Pasfoto
MARY VERMEULEN

Mary is manager opleidingen en docent: zij geeft samen met Arienne de Schilden Systeemcoach opleiding. Ze neemt veel kennis, ervaring en expertise mee in psychologie, systeemtherapie, mediation, loopbaancoaching, didactiek en management.

Pasfoto
MARINA WAKKER

Dankzij Marina kun je de Innerlijke Familie Drijfverentest gebruiken om jouw cliënten en medewerkers nog beter te begrijpen en te begeleiden. Ook kun je jouw eigen IFD met haar bespreken als Cadeau voor jezelf. In haar coachpraktijk combineert zij de innerlijke familie met onder meer sensorimotor psychotherapie en EMDR.

ANDRÉ VAN NIEUWENHUIZEN

André is vaste gastdocent bij level 4c en de toekomstige Masterclass Werken met groepen en organisaties van de opleiding Schilden Systeemcoach en verbindt hier organisatiepsychologie, groepsdynamica en het Harvard model van de 6 condities voor effectieve teams met het schildenmodel.

JANNEKE VAN OLPHEN

Janneke is al jaren zeer succesvol met de innerlijke familie voor ouders en geeft vanaf 2018 samen met Arienne de opleiding Hooggevoelig & Strong-willed specialist die geaccrediteerd is door de SKJ. Ook zal zij de Masterclass Hooggevoelig & Strong-willed specialist verzorgen die je kunt volgen na de Schilden Systeemcoach opleiding.

Anneke Mijnhardt
ANNEKE MIJNHARDT

Anneke combineert in haar werk als arbeids- en gezondheidspsycholoog de innerlijke familie met ingrediënten als mindfulness & zelfcompassie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Energy Control Methode (ECM). Zij ziet het schildenmodel als een zeer waardevol regiemodel. Hierbij heeft het ontwikkelen van het innerlijke vrouw schild en de relatie tussen de innerlijke vrouw en het innerlijk meisje haar speciale aandacht en expertise.

Pasfoto
NICKY SMOUT

Nicky is expert in hechting en trauma, zij werkt als lichaamsgericht therapeut en docent aan haar eigen HBO opleiding voor biodynamische therapie. Zij brengt haar kennis en kunde in bij de Masterclass Werken met Stress, Burn-out, Trauma en Psychische klachten.

Pasfoto
JOAN POS

Joan is psycholoog en lichaamsgericht therapeut en helpt Arienne de brug te slaan tussen psychologie en lichaamsgericht werken. Samen met Nicky en Arienne geeft zij de Masterclass Werken met Stress, Burn-out, Trauma en Psychische klachten.

Pasfoto Stella de Jager
STELLA DE JAGER

Stella is de uitgever van alle Innerlijke Familie boeken via haar uitgeverij S2 Uitgevers. Dankzij haar creatieve brein is de Innerlijke Familie uitgegroeid van kleine opleiding naar een grote community.

Arienne Klijn
ARIENNE KLIJN

Arienne is grondlegger van de methode en is eindverantwoordelijk voor het gehele aanbod. Na ruim 14 jaar werken met haar methode is ze nog iedere dag dankbaar voor de inspiratie en geniet ze van wat de methode aan zoveel mensen geeft.

Marissa
MARISSA REGTER

Marissa is onze steun en toeverlaat. Je kunt bij haar terecht voor alle praktische vragen over je aanmelding, factuur en voor IFD test-afnames.