Gratis Workshop – online

Bij de Native Americans en andere natuurvolkeren bestaat een traditie van de give away. Dat betekent dat je iets belangrijks aan je community geeft om iets bij te dragen aan het geluk en welzijn van iedereen. Ik heb de inspiratie voor de Schilden van je Innerlijke Familie gekregen van de Native Americans in het Medicijnwiel en ik wil die inspiratie graag doorgeven. Om die reden krijg je bij mijn boeken een cadeaubon voor een gratis workshop. En je mag ook iemand meenemen, helemaal gratis!

In deze gratis workshop maak je opnieuw kennis met jezelf èn leer je de beginselen van de methode van de Schilden van je Innerlijke Familie kennen.

 

Je kunt je hieronder aanmelden, dan krijg je uiterlijk de avond van tevoren de uitnodiging met link naar de Gratis Workshop in je mail. Check je spamfolder als je geen link hebt ontvangen. Heb je vooraf al een vraag voor in de workshop? Mail die dan aan Arienne.

 

Binnen 3 dagen van tevoren kunnen wij je aanmelding niet meer verwerken en ben je van harte uitgenodigd voor de volgende keer!

 

P.S. Heb je mijn boeken (nog) niet gekocht en wil je toch naar de gratis workshop? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of er ergens nog een plek over is.

Bekijk hieronder de opname van een online workshop: