Over Arienne Klijn

Pasfoto

DE BEDENKSTER EN AUTEUR

Hallo, ik ben Arienne Klijn.

De afgelopen jaren heb ik samen met mijn collega’s vele mensen getraind en gecoacht in de Schilden van je Innerlijke Familie. Deze methode en taal heb ik ontwikkeld zodat mensen kunnen leren hoe zij het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen. We horen terug dat het werken met het schildenmodel helpt, en bovendien een inspirerende en luchtige manier is om meer zicht en grip op jezelf en anderen te krijgen.

Bij de Native Americans en andere natuurvolkeren bestaat een traditie van de give away. Dat betekent dat je iets belangrijks aan je community geeft om iets bij te dragen aan het geluk en welzijn van iedereen. Ik heb de inspiratie voor de Schilden van je Innerlijke Familie gekregen van de Native Americans en ik wil die inspiratie graag doorgeven. Om die reden krijg je bij mijn boeken een cadeaubon voor een gratis workshop. En je mag ook iemand meenemen, helemaal gratis!

De workshop legt in een paar uur de basis van de Schilden van je Innerlijke Familie uit. Vaak laten deelnemers ons weten dat zij na deze workshop direct het gevoel hebben dat ze situaties uit hun leven beter begrijpen. En dat ze beter weten hoe ze die kunnen aanpakken.

Net als ieder goed model is het schildenmodel voor eenvoudige vragen makkelijk te begrijpen en direct te gebruiken. En net als ieder goed model biedt het nog veel meer. Zoals een methode en taal om coachvragen van mensen, teams en organisaties te analyseren, bespreken en op te lossen. En een ingang voor persoonlijke en professionele verdieping. Om meer te leren vind je op deze website een aanbod van diverse opleidingen.

Wil je meer weten? Kom dan eens kennismaken bij de gratis workshop.

Tot ziens!

P.S. Heb je mijn boeken (nog) niet gekocht en wil je toch naar de gratis workshop? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of er ergens nog een plek over is.

ACHTERGROND

VAN ARIENNE KLIJN

Ik ben geboren in Delft in 1970, studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht en strategische systeemtherapie bij het ISP te Ede. Daarnaast verkende ik diverse spirituele stromingen en de geneeswijzen van natuurvolkeren.

Ik werk vooral rondom de thema’s regie en leiderschap, omgaan met pijn en emoties, gezond samenwerken, zingeving en vitaliteit. Ik houd van de veelkleurigheid van mensen en van het leven. Mijn nieuwsgierige jongetje staat over het algemeen voorop met zijn inspiratie en enthousiasme. Met de jaren is er meer ruimte gekomen voor mijn meisje, vrouw en man.

Sinds 2002 werk ik vanuit DFG en in 2013 hebben we zusterbedrijf DFGS opgezet speciaal voor de Schilden van je Innerlijke Familie. Waar bij DFG de persoon, team- en organisatievraagstukken centraal staan en niet een methode, specialiseert DFGS zich juist in het helpen van mensen en organisaties vanuit de taal, denkmodel en aanpak van de Schilden van je Innerlijke Familie. Zo halen we het beste uit elkaar en ons vak.

#

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS