Over Arienne Klijn

Arienne Klijn

DE GRONDLEGGER EN AUTEUR

Hallo, ik ben Arienne Klijn.

De veelkleurigheid van de mensheid is prachtig. Ik zie het mensenleven als kans om verschillende kwaliteiten en stijlen te ervaren en te leren hoe ze elkaar aanvullen. Zodat we met elkaar een mooie toekomst kunnen creëren voor alle kinderen.

 

Het is mijn hoop en wens dat de Schilden van je Innerlijke Familie als taal en model een brug vormt naar een tijd waarin we ieders veelkleurigheid zien, accepteren en waarderen.

Wil je meer weten? Kom dan eens kennismaken bij de gratis workshop.

Graag tot ziens!

 

Hartelijke groet,

Arienne

ACHTERGROND

VAN ARIENNE KLIJN

Ik ben geboren in Delft in 1970 en opgegroeid in een liefdevolle familie, waar het wel uitmaakte of je een jongetje of meisje was. Dit heeft gemaakt dat vrijheid en respect voor iedereen van jongs af aan al heel belangrijk voor me is.

 

In mijn jeugd bracht ik regelmatig tijd door met mensen uit diverse culturen. Ik genoot van de rijkdom van alle verschillen en heb nooit gemerkt dat anders zijn, slechter of beter was.

 

In 1990 startte ik met mijn training in het medicijnwiel van de Native Americans. Daar leerde ik de Schilden kennen: onze mannelijke, vrouwelijke, jongetjes en meisjes energie en kwaliteiten. De jaren erna kreeg ik van leraren uit diverse tradities trainingen en inwijdingen in de wijsheid, kennis en geneeswijzen van de natuurvolkeren.

 

Parallel hieraan studeerde ik psychologie aan de Universiteit Utrecht. Ik leerde de basis van sensorimotor psychotherapie bij Pat Ogden en deed 90 sessies leertherapie in de lichaamsgerichte therapie. Ook volgde ik vele uren supervisie en trainingen bij diverse therapeuten en opleiders van verschillende stromingen. In 2003 studeerde ik af in de strategische relatie en gezinstherapie bij het ISP.

 

In 2006 kreeg ik in een flits van inspiratie door hoe alles wat ik geleerd had, samen te brengen was in de Schilden van je Innerlijke Familie. Binnen een paar weken stond de kern van de methode op papier en gaf ik er al workshops aan professionals over. Alle kennis en wijsheid die me ooit was aangereikt was moeiteloos geïntegreerd. In mijn boeken laat ik zien uit welke bouwstenen ik het heb opgebouwd en wat je er mee kunt.

Mijn werk bestaat uit coaching, lesgeven & supervisie en management development. Uiteindelijk draait mijn werk altijd om leiderschap en zelfregie. Daarbij komen thema’s terug als omgaan met pijn en emoties, gezond samenwerken, zingeving en vitaliteit.

Ik houd van de veelkleurigheid van mensen en van het leven. Mijn nieuwsgierige jongetje staat over het algemeen voorop met zijn inspiratie en enthousiasme. Met de jaren is er meer ruimte gekomen voor mijn meisje, vrouw en man.

 

Om mijn hele innerlijke familie tevreden te houden zorg ik voor afwisseling, diepgang en uitdaging in mijn werk en leven. Bijna alle menselijke vraagstukken fascineren me en ik help graag mensen, teams en organisaties hun problemen op te lossen. Ik ben dagelijks bezig met creatie en innovatie en ondersteun graag mensen in hun leerproces. Ik leer zelf ook iedere dag weer en dat maakt me gelukkig. Mijn dagelijkse rondje in de natuur, yoga en meditatie zorgen voor de nodige rust en verwerkingstijd.

 

Mijn veelkleurigheid blijkt ook uit de verschillende constellaties waarin ik met mensen samenwerk. Hierover vind je meer informatie op mijn Linkedin profiel.

#

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS