Trainingen en workshops

KOM BIJ DE BRON ZIEN EN LEREN HOE DE METHODE WERKT

Kaartspeltraining

Kaartspeltraining

Ben je op zoek naar een praktische en speelse manier om met de Schilden van je Innerlijke Familie te werken? Werk je graag met beelden? Voor professionals die al werken met de Innerlijke Familie of deze training als een mooie opstap zien.

Licentietraining IFD

Licentietraining IFD

Wil jij als (loopbaan)coach ook graag de diepere drijfveren achter iemands gedrag doorgronden? En je cliënten helpen hun gedrag in overeenstemming te brengen met hun drijfveren?

Verdiepingsdagen Innerlijke Familiedynamiek en Hechting

Verdiepingsdagen Innerlijke Familiedynamiek en Hechting

Heb je wel eens behoefte aan een dieper begrijpen van wat er gebeurt in de verbinding tussen jou en je cliënten of medewerkers? En daarmee wat er tussen jouw cliënten of medewerkers en andere mensen leeft?

Training: Creatiewandeling voor Coaches

Training: Creatiewandeling voor Coaches

Wil jij met je cliënten eens op een hele andere manier werken? Hou je van de natuur? Voel je dat de natuur een mooie spiegel is die jouw cliënten waardevolle inzichten kan spiegelen?

Training: Zicht op Jezelf met de IFD

Training: Zicht op Jezelf met de IFD

Doe jij wat je werkelijk wil? Heb je voldoende ruimte in je agenda voor ontspanning, verbinding of plezier? Zijn er keuzes waar je maar over blijft twijfelen? Past je baan nog bij je?  Kortom: Leef jij zoals je ook echt van binnenuit wilt?

ONS TEAM

Pasfoto
MARY VERMEULEN

Mary is manager opleidingen en docent: zij geeft een deel van level 1, heel level 2 en level 4b (de specialisatie relatiecoaching). Verder kijkt ze achter de schermen met alle opleidingen en trainingen mee.

Pasfoto
MARINA WAKKER

Dankzij Marina kun je de Innerlijke Familie Drijfverentest gebruiken om jouw cliënten en medewerkers nog beter te begrijpen en te begeleiden. Ook kun je bij haar de training Zicht op jezelf volgen, of jouw eigen IFD met haar bespreken als Cadeau voor jezelf. In haar coachpraktijk combineert zij de innerlijke familie met onder meer sensorimotor psychotherapie en EMDR.

ANDRÉ VAN NIEUWENHUIZEN

André is vaste gastdocent bij level 4c (specialisatie Werken met groepen) van de opleiding en verbindt hier organisatiepsychologie met het schildenmodel.

JANNEKE VAN OLPHEN

Janneke is al jaren zeer succesvol met de innerlijke familie voor ouders en geeft vanaf 2018 samen met Arienne de opleiding Hooggevoelig & Strong-willed specialist: een maatwerkvariant van level 1 tm 4a voor professionals die ook met ouders van hooggevoelige en/of strong-willed kinderen willen werken met de innerlijke familie.

ANNEKE MIJNHARDT

Anneke combineert in haar werk de innerlijke familie met mindful werken en andere ingrediënten zoals ACT en ECM. Binnen DFGS ontwikkelt zij samen met Arienne de komende online cursus Versterk je Innerlijke Vrouw.

Pasfoto
NICKY SMOUT

Nicky is expert in hechting en trauma, zij werkt als lichaamsgericht therapeut en docent aan haar eigen HBO opleiding voor biodynamische therapie. Zij brengt in de Verdiepingsdagen haar kennis en kunde in.

Pasfoto
JOAN POS

Joan is psycholoog en lichaamsgericht therapeut en helpt Arienne de brug te slaan tussen psychologie en lichaamsgericht werken. Samen met Nicky en Arienne geeft zij de Verdiepingsdagen Innerlijke Familiedynamiek & hechting.

Pasfoto Stella de Jager
STELLA DE JAGER

Stella is de uitgever van alle Innerlijke Familie boeken via haar uitgeverij S2 Uitgevers. Dankzij haar creatieve brein is de Innerlijke Familie uitgegroeid van kleine opleiding naar een grote community.

Pasfoto
ARIENNE KLIJN

Arienne is grondlegger van de methode en is eindverantwoordelijk voor het gehele aanbod. Na ruim 11 jaar werken met haar methode is ze nog iedere dag dankbaar voor de inspiratie en geniet ze van wat de methode aan zoveel mensen geeft.

Marissa
MARISSA

Marissa is onze steun en toeverlaat. Je kunt bij haar terecht voor alle praktische vragen over je aanmelding, factuur en voor IFD test-afnames. Als je iets met de Innerlijke Familie doet leer je haar zeker kennen!